NoutatiPretul profilelor cu 6 camere si trei garnituri acum au un pret foarte avantajos! Profitati de aceasta oportunitate!!!
Profile PVC cu 6 camere si trei garnituri
Profilele KBE au acelasi coeficient de transfer termic de 1,1W/mpK si sunt tot ecologice. Pretul este insa unul foarte avantajos. Cereti o oferta cu aceste profile!
Termopane KBE
Profilele de tamplarie pvc folosite de noi, nu contin plumb , foarte daunator pentru organism. Doar Trocal a trecut la noua tehnologie non poluanta! Respectand viata ne respectam clientii.
Tamplarie pvc-ECO
Geamul Low E este de mai multe feluri, dpv al coeficientului de transfer termic. Asadar geamul Low E poate fi si cu coeficient de transfer termic 1,1W/mpK, dar si de 1,4W/mpk. Asadar cand alegeti o tamplarie pvc alegeti si dupa acest criteriu.
Tamplarie pvc-geam Low E
Geam Low E cu argon inseamna cu 25% mai mult confort termic. Argonul trebuie introdus sub presiune si nu printr- o supapa. Doar asa este eficient si durabil pentru ca altfel se pierde! Alegeti o tamplarie pvc si dupa acest criteriu.
Geam Low E cu argon pentru tamplarie pvc
Un geam termopan de calitate, pleaca in primul rand de la calitatea insasi a sticlei folosite. Certificatele de calitate in acest sens va pot conferi certitudinea sticlei folosite.
Calitatatea sticlei folosite
Geamul termopan=80% din confortul dumeavoastraEste bine de stiut ca un geam termopan de calitate(minim un geam de 24 mm grosime), inseamna 80 % din confortul termic si fonic al unei ferestre. De aceea in alegerea unei oferte, tineti cont de ce tip de sticla se foloseste si in ce structura .
Geamul termopan=80% din confortul dumeavoastra
Contact
Adresa:
Str. Verzisori nr. 36-38, sector 4, Bucuresti (zona Timpuri Noi)

Telefon/Fax:
+40 31.805.71.20
+40 31.805.71.22

Telefon mobil:
+40 722.570.320

Email: office@edificiaconstruct.ro

edificiaconstruct@gmail.com