Producator autorizat


Societatea noastra are ca domeniu principal de activitate, productia de tamplarie PVC cu geam termopan.

Edificia Construct este partener (avand licenta de executie) TROCAL Germania, cel mai mare producator de sisteme de tamplarie pvc  din lume, inventatorii ferestrei PVC cu geam termopan.
Datele noastre sunt:
EDIFICIA CONSTRUCT SRL, inmatriculata la registrul Comertului cu nr. J40/9231/2003, Cod unic de inregistrare fiscala RO 15574630 si contul deschis la Banca Raiffeisen Bank Agentia Mall,
cod IBAN RO81 RZBR 0000 0600 0339 0152.

 

Noi nu va vindem ceva si apoi plecam ...
Pentru realizarea tamplarie pvc dispunem de o linie de productie moderna, marca Elumatec (deasemenea lider mondial), care permite realizarea unei productivitati sporite, fara rabat de la calitate.

Dispunem de un colectiv tanar dar specializat, atat de Reprezentanta Trocal Romania, cat si de Trocal Germania, lucrarile de termopane  realizate de noi fiind elocvente in acest sens.
Detalii...

 

Se poate obtine tamplarie pvc  TROCAL in diverse culori...
Profilele TROCAL ofera o paleta completa de culori atragatoare, care se pot asorta perfect cu tipul de fatada, pentru aceasta existand 3 variante:
  1. Profile color coextrudate
    Prin extrudarea simultana a PVC-ului dur si a unui strat de acrii (PMMA) se obtin 28 de profile de culori, deosebit de stabile la factorii externi.
  2. Profile PVC placate cu aluminiu
    Profilele de aluminiu care "imbraca" profilele din PVC sunt colorate prin metode industriale si apoi clipsate pe elementul obisnuit de tamplariei. Practic se poate realiza  termopane in orice nuanta conform paletei RAL sau a catalogului de culori NGS.
  3. Profile de tamplarie pvc decor cu folie Renolit imitatie de furniruri naturale (stejar clasic, stejar auriu, stejar canadian, mahon etc.).
Productie si preturi pentru  tamplarie pvc
Realizam o productie de termopane lunara de 600-800 m2, in functie de marimea comenzilor si de gradul lor de complexitate. Termenii contractuali sunt clari si fermi, permitand o buna colaborare cu beneficiarii nostrii, atat din punct de vedere al termenului de livrare, cat si din punct de vedere al valorii contractului si modalitatilor de plata.

Preturile practicate de noi se situeaza in media pietii si reflecta in mod obiectiv raportul pret tamplarie pvc/ calitate.
Contact
Adresa:
Str. Verzisori nr. 36-38, sector 4, Bucuresti (zona Timpuri Noi)

Telefon/Fax:
+40 31.805.71.20
+40 31.805.71.22

Telefon mobil:
+40 722.570.320

Email: office@edificiaconstruct.ro

edificiaconstruct@gmail.com