Rulouri exterioare


Montajul rulourilor exterioare din Aluminiu de culoare rosie poate schimb radical aspectul unui hotel sau cladiri de orice destinatie.
Lamelele din aluminiu sunt umplute cu spuma poliuretanica pentru o foarte buna izolare termica Aceste tipuri de rulouri sunt rulouri aplicate (deoarece sunt aplicate pe rama geamurilor) si sunt cele mai folosite.
 
 
Rulourile produse de societatea noastra sunt disponibile in doua sortimente de materiale: pvc si aluminiu. Sunt prezente intr-o gama extrem de larga de culori, dupa dorinta clientului si au rolul de a proteja fereastra de tamplarie pvc  de intemperii precum si de a obtura complet accesul luminii in încapere.

Ele prezinta, pe langa aspectul elegant, rolul de a proteja impotriva patrunderii in incapere a hotilor si pot fi dotate cu accesorii de siguranta care sa nu permita in nici un fel ridicarea lor fortata din afara.

Sunt deosebit de rezistente la actiunea prelungita a soarelui si a factorilor de mediu si ofera o buna izolare termica si fonica. prin montarea lor la distante cuprinse intre 4 si 7 cm de fereastra de tamplarie pvc, se formeaza un strat izolator intre fereastra si mediul inconjurator. Astfel, costurile rulourilor vor fi amortizate in timp, deoarece caldura din interior nu se mai pierde in afara.

Ca si la tamplarie pvc produsa de noi rulourile au calitatea de protectie fonica, studiile au aratat ca, in cazul montarii profesionale - suprafetele de contact sunt perfect imbinate - se reduce zgomotul din afara cu pana la 10dB. Tipul de material din care sunt executate si calitatea acestuia asigura o stabilitate în timp deosebita,manevrabilitatea acestui tip de rulouri este deosebit de ridicata, asigurandu-se facilitatea de actionare chiar si pentru copii. Dupa dorinta, se pot realiza sisteme de actionare complexe care sa asigure ridicarea/coborarea rulourilor programata in timp sau in functie de intensitatea radiatiei solare.

Rulourile exterioare au rolul de a proteja fereastra de tamplarie pvc de intemperii precum ÅŸi de a obtura complet accesul luminiii în încăpere. Se realizează în două variante constructive: cu lamele din PVC extrudat cu cameră izolantă de aer sau cu lamele din Aluminiu umplute cu spumă de poliuretan.Ambele variante sunt deosebit de rezistente la acÅ£iunea prelungită a soarelui ÅŸi a factorilor de mediu ÅŸi oferă o bună izolare termico-fonică.
Contact
Adresa:
Str. Verzisori nr. 36-38, sector 4, Bucuresti (zona Timpuri Noi)

Telefon/Fax:
+40 31.805.71.20
+40 31.805.71.22

Telefon mobil:
+40 722.570.320

Email: office@edificiaconstruct.ro

edificiaconstruct@gmail.com